Lida Heukels

Functie: Algemeen Fysiotherapeut

E-mailadres: l.heukels@fysio-dreef.nl

BIG nummer: 09033852104

In 1986 studeerde ik af als algemeen fysiotherapeut. Na twee jaar ervaring te hebben opgedaan als waarnemend fysiotherapeut verschillende praktijken en instellingen ben ik in 1988 bij Fysiotherapie De Dreef gestart.

Door de jaren heen heb ik na- en bijscholingscursussen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden te verdiepen. Hierbij zijn er geleidelijk een aantal categorieën patiënten ontstaan die mijn speciale interesse hebben gekregen:

a) Longpatiënten: ik ben aangesloten bij “Luchtwerk”, een netwerk van samenwerkende fysiotherapeuten in de regio Den Haag. Als u longklachten heeft, kijk dan even op de website Luchtwerk , hier vindt u alle informatie over wat wij doen.

b) Traumapatiënten: Fysiotherapie bij mensen die een ongeval meegemaakt hebben waarbij letsel ontstaan is als bijv. botbreuken, eventueel gevolgd door operatie. Hiervoor ben ik aangesloten bij “Traumanet” dat 1x per maand overleg heeft met traumachirurgen in het HAGA ziekenhuis en HMC

c) Ouderenzorg: door cursussen als ‘Valpreventie’ en ‘Fysiotherapie bij kwetsbare ouderen’ heb ik mij in de zorg voor ouderen gespecialiseerd. Hiervoor ben ik aangesloten bij “Ouderenwerk”, een netwerk met fysiotherapeuten in de regio Den Haag.

Terug naar overzicht