Anne-Rose Draaisma – Fysiotherapie De Dreef – Den Haag

Fysiotherapie in Den Haag Zuid-West

Persoonsgerichte en effectieve behandeling bij klachten gerelateerd aan bewegen.

Anne-Rose Draaisma

Fysiotherapeut / Manueel therapeut i.o.
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

BIG nummer: 19927980004

Ik ben in 2020 afgestudeerd voor mijn Bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie en werk heb ik ervaring binnen de eerstelijns fysiotherapie praktijk en (geriatrische) revalidatie zorg. In september 2020 ben ik gestart bij Fysiotherapie De Dreef en tot op heden werk ik hier met veel plezier.

Mijn interesses binnen de fysiotherapie liggen bij wervelkolom gerelateerde pijnklachten, schouderklachten en chronische pijn. Hiernaast vind ik het leuk om te werken met ouderen. Als fysiotherapeut is het mijn doel om mensen in beweging te krijgen en iemand de regie weer terug te geven over zijn of haar eigen gezondheid. Als fysiotherapeut kan ik cliënten op een verantwoorde manier laten ervaren dat bewegen een bijdrage levert in het verhelpen van pijnklachten en dat iemand ook nog eens veel plezier kan hebben bij bewegen.

Fysiotherapie is een vak wat altijd in beweging is en dat past ook bij mijn persoonlijkheid. Ik vind het leuk om continue te blijven leren en mijzelf up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen binnen het vak. Momenteel volg ik naast mijn werk als fysiotherapeut de Masteropleiding Manuele Therapie aan de Hogeschool Rotterdam om mij te specialiseren als manueel therapeut en verwacht deze in 2024 af te ronden.  De manuele therapie vind ik enorm interessant omdat het mij als fysiotherapeut een stuk verdieping geeft in complexere klachten, waardoor ik deze doelgroep beter kan ondersteunen

Terug naar overzicht