Anne-Rose Draaisma

Functie: Algemeen Fysiotherapeut / Manueel therapeut i.o.

E-mailadres: a.draaisma@fysio-dreef.nl

BIG nummer: 19927980004

Ik ben in 2016 gestart met de bachelor opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam en heb deze in 2020 afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik zowel ervaring opgedaan binnen de eerstelijns fysiotherapie praktijk als in de revalidatiesetting. In september 2020 ben ik gestart bij Fysiotherapie De Dreef.

Mijn interesses binnen de fysiotherapie liggen bij wervelkolom gerelateerde pijnklachten, schouderklachten en neurologische klachten. Ook vind ik ouderen een erg leuke doelgroep om mee te werken. Als fysiotherapeut ben ik gedreven om samen met de cliënt zijn of haar gestelde doelen te bereiken en de regie over de eigen gezondheid weer terug te geven.

Fysiotherapie is een vak wat altijd in beweging is en dat past ook bij mijn persoonlijkheid. Ik vind het leuk om continue te blijven leren en mijzelf up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen binnen het vak. Momenteel volg ik de masteropleiding Manuele Therapie aan de Hogeschool Rotterdam en ik verwacht deze in 2024 af te ronden.

 

Terug naar overzicht