Diana Vijverberg – Fysiotherapie De Dreef – Den Haag

Fysiotherapie in Den Haag Zuid-West

Persoonsgerichte en effectieve behandeling bij klachten gerelateerd aan bewegen.

Diana Vijverberg

Fysiotherapeut / Oedeemfysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Donderdag

BIG nummer: 39043313204

In 1994 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na 2 jaar waarnemingen en ervaring opdoen (ook bij Fysiotherapie de Dreef) ben ik in een particuliere praktijk in Rotterdam gaan werken. Hier heb ik ruim 23 jaar met veel plezier gewerkt.
In 2001 heb ik mij gespecialiseerd in de oedeemtherapie. Deze keuze maakte ik, doordat ik vond dat ik de patiënten die met deze klachten kwamen niet goed genoeg kon behandelen. Over dit onderwerp wilde ik meer weten. Nog steeds volg ik regelmatig cursussen om mijn kennis over dit onderwerp uit te breiden.
Nu zie ik veel (ex)kankerpatiënten, die door de chemotherapie, operatie (littekens) en/of radiotherapie lymfoedeem hebben ontwikkeld. Maar ook na bijvoorbeeld een nieuwe knie operatie kan het dat de knie te lang dik blijft: oedeemtherapie kan hier ook bij helpen om dit te verminderen.
Voor deze specialisatie ben ik aangesloten bij het de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Lymfologie (NVFL) waar 4x/jaar bijeenkomsten worden georganiseerd.

Terug naar overzicht