Verscherpte maatregelen COVID-19

Naar aanleiding van de persconferentie van gisterenavond willen wij bezoekers weer vragen binnen de praktijk een mondkapje te dragen.

Verdere geldende maatregelen omtrent COVID-19 zijn:

De regels die (tijdelijk) voor ons gelden om u te kunnen behandelen zijn:

1. Wij geven geen handen.
2. Wij dragen tijdens het behandelen een mondkapje.
3. Wij reinigen regelmatig alle contactpunten en behandelbanken om de kans op besmetting te voorkomen.
6. Wij behandelen u niet als wij zelf ziek of verkouden zijn of dat een van onze familieleden dergelijke verschijnselen heeft. De betreffende fysiotherapeut zal zijn of haar werkzaamheden weer mogen hervatten indien hij/zij een negatieve coronatest heeft.
7. Bij aanvang van de behandeling doen wij een gezondheidscheck.
8. Wij hebben de in- en uitgang gescheiden: men komt ‘normaal’ binnen maar verlaat de praktijk via de oefenzaal.

Van u vragen wij dat u onderstaande regels (tijdelijk) naleeft:

1. U komt alleen naar uw afspraak.
2. U draagt een mondkapje binnen de praktijk.
3. Wanneer u corona gerelateerde klachten heeft of iemand in u omgeving heeft dit, kom dan niet naar de praktijk, bel uw afspraak af en doe een coronatest.
4. Neem een handdoek of hoeslaken mee voor de hygiëne voor het contact met de behandelbank. Zonder een handdoek wordt er niet behandeld!
5. Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren met de handgel op de balie of  de handen minimaal 20 seconden te wassen bij de wastafel bij het toilet.
6. We hebben de stoelen in de wachtkamer op gepaste afstand gezet zodat u (nagenoeg) geen risico loopt elkaar te besmetten.
7. Om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren kunt u bij het verlaten van de praktijk gebruik maken van de deur bij de oefenzaal. Hiermee voorkomt u dat u de mensen die in de wachtkamer zitten, binnen 1,5 meter passeert.

We kijken er naar uit u weer te zien en te mogen helpen en begeleiden in uw herstel! Daarbij vertrouwen we erop dat u met ons zult meewerken.

Like en volg ook onze Facebook pagina en onze Instagram pagina om op de hoogte te blijven van nieuws binnen de praktijk.

Groet, het team van Fysiotherapie De Dreef.

Publicatiedatum: 03-11-2021


Terug naar overzicht